місто Братислава мужчины жертва насилие мужчина и женщина місто Братислава

"Зустріч сильних жінок": У Києві відкрили курси самозахисту для жінок, постраждалих від домашнього насилля

Сейчас читают: 431
hochu.ua

03 жовтня у приміщенні культурного центру Арт Братислава відбулася перша "Зустріч сильних жінок". Деталі заходу читайте далі у нашому матеріалі.

Громадська організація "Публічний контроль" закликає не мовчати і об’єднуватись, адже лише разом можна подолати бездіяльність виконавчих органів та байдужість суспільства до проблеми насилля в Україні, котре зараз набирає величезних масштабів.

Організатори заходу закликають жінок не мовчати про насилля, не боятися публічно заявляти про порушення Законів України, відстоювати права свої та своїх дітей, бути усвідомленими та сильними.Арт-терапія від художньої школи АРТ ДІМ, Карвінг-терапія від Карвінг студії Наталії Донської, Самозахист для жінок від залу єдиноборств Cortez, психологічні консультації від Єлизавети Бобровнікової — це лише невеликий перелік постійних заходів, які вже проводяться за підтримки ГО "Публічний контроль".Голова Громадської організації "Публічний контроль" Чайковська Анна розповідає:До нас звертаються з усієї України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA