Маша Ефросинина благотворительность розыгрыш

«Найдобріший гівевей»: виграй iPhone від Маші Єфросиніної та фонду «Твоя опора»

Сейчас читают: 925
cosmo.com.ua

Не минуло й місяця з релізу благодійної платформи dobro.ua, як команда проекту запустила ще один важливий інструмент, який покликаний зробити благодійність простішою та інтерактивнішою.

Завдання dobro.ua — створювати якомога більше інноваційних та зрозумілих інструментів для залучення людей до добрих справ. Одним з таких інструментів на новій платформі стали «Заходи».

У всьому світі, і в Україні зокрема, вже давно популярні події, кошти з яких йдуть на благодійність — від концертів зірок до ярмарок та лекцій за участі лідерів думок.

Добро усе частіше набуває подієвого формату і створює абсолютно нову культуру сприйняття благодійності. Учасникам таких заходів легше і приємніше зробити свій внесок у благодійність, часом навіть не замислюючись про те, що за розважальною обкладинкою івенту стоїть вирішення складної соціальної проблеми. «Такі інструменти в реальності змінюють ринок благодійництва та збільшують конверсії пожертвувань», — впевнено заявляють у фонді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA