Ярослава Магучіх спорт награда золота медаль Ярослава Магучіх

Дві українки завоювали «золото» і «бронзу» на Євро з легкої атлетики

Сейчас читают: 296
womo.ua

Українські спортсменки здобули одразу дві медалі на Євро з легкої атлетики в приміщенні в Стамбулі. Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Українські легкоатлетки Ярослава Магучіх і Катерина Табашник отримали одразу дві медалі на Євро з легкої атлетики в приміщенні.

Зазначається, що у фіналі стрибків у висоту виступали одразу три українки: Ярослава Магучіх, Юлія Левченко й Катерина Табашник. Читайте також: Легкоатлетка з Прикарпаття Наталія Стребкова завоювала «срібло» на змаганнях у Португалії Ярослава Магучіх стала чемпіонкою Європи, подолавши висоту в 1,98 метра.

Спортсменка також намагалася взяти висоту 2,03 метра, найкращий результат сезону у світі, проте їй це не вдалося. Читайте також: Медпрацівниця з Чернівців Ангеліна Ломачинська здобула перемогу у змаганнях з важкої атлетики «Срібло» дісталося спортсменці з Нідерландів Брітт Веерман (1,96 метра), а «бронза» – Катерині Табашник (1,94 метра).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA