спорт медаль Кубок світу золота медаль

Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча виборола «золото» на Кубку Європи

Сейчас читают: 1000
womo.ua

Українська сноубордистка Аннамарі Данча виборола золоту медаль на завершальному етапі Кубка Європи в італійському Рачінесі. Напередодні 19-річна Надія Гапатин виграла «срібло» у паралельному слаломі на етапі КЄ.

Про це повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету (НОК) України у Facebook. Зазначається, що українська сноубордистка Аннамарі Данча завершила сезон перемогою на заключному етапі Кубка Європи в італійському Рачинес. Читайте також: Харків’янка Марта Фєдіна завоювала перше в історії «золото» Кубка світу з артистичного плавання Читайте також: Уперше за чотири роки: жіноча збірна України з фехтування завоювала «бронзу» на Кубку світу До слова, ще однією переможницею стала українська сноубордистка Надія Гапатин, яка завоювала «срібло» у перший день змагань на фінальному етапі Кубка Європи. Читайте також: Українські борчині здобули сім нагород на Євро-2023 Срібну медаль, яку здобула 19-річна Надія стала для неї першою в кар’єрі нагородою на змаганнях такого рівня.

Раніше цього року Гапатин здобула «бронзу» на Всесвітній Універсіаді у Лейк-Плесіді. The post Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча виборола «золото» на Кубку Європи appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA