Україна книги фестиваль війна кар'єра новини Україна

Другий KyivBookFest відбудеться з 5 по 8 вересня

Сейчас читают: 716
womo.ua

Фестиваль відбуватиметься у двох паралельних форматах: велика книжкова виставка-продаж та галузевий форум, акцент якого буде на професійних панелях видавничої галузі, зустрічах читачів з авторами, видавцями, лідерами думок та книжковими блогерами.

Участь в івенті вже підтвердили понад 100 видавництв, навколокнижкових організацій та книготорговельних компаній. Серед них «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «АБУК», «ArtHuss», «ArtBooks» «Білка», «BookChef», «Vivat», «Видавництво Старого Лева», «Жорж», «Зелений Пес», «КСД», «Книголав», «Колесо Життя», «Наш Формат», «НК Богдан», «Ранок», «Фабула», «Фоліо» та інші.

Галузевий форум відбудеться 5-8 вересня на локаціях одного з організаторів фестивалю Pochayna Event Hall, події будуть проводитися у п’ятьох конференц-залах, на літній терасі та двох open-space просторах.

У програмі заплановані понад 150 подій. Теми: виклики книжкового ринку, література українських військових, презентація новинок книжкової сфери, психологічна підтримка наших воїнів, дитяча програма, автограф-сесії тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA