Україна жінки вистава куди піти у вихідні натхнення Україна

Вистава, присвячена Поліні Райко, відбудеться в Києві

Сейчас читают: 778
womo.ua

Вистава, присвячена Поліні Райко, відбудеться в Києві на фестивалі високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 17 серпня. Її виконуватиме «Майстерня Лєни Лазовіч» під керівництвом режисерки Олени Лазовіч.

Це документальна вистава, яка відображає життя і творчість української майстрині наївного мистецтва Поліни Райко. Сюжет буде сповнений монологів художниці та театральних розповідей з життя бабусь різних куточків України.

Фото: НЦ «Український Дім» У виставі гратимуть Даша Твороновіч та студентки третього курсу Майстерні Олени Лазовіч. Це Роксолана Калин, Анастасія Сальнікова, Поліна Кочуг, Анастасія Коваль, Олександра Сотнікова, Дарина Нікуліна, Ярослава Швед, Тетяна Фруктова, Анастасія Чистякова, Анастасія Стретович.

Художницею вистави стала Надія Кошман, авторка документального фільму «Рай» про Поліну Райко, знятого 2006 року. Поліна Райко — українська майстриня наївного мистецтва, яка проживала в Олешках Херсонської області.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA