Україна ВДНГ новини вибір редакції Україна

Благодійний фестиваль ПЕСИКИ ФЕСТ 2.0 відбудеться 18 серпня на ВДНГ V’YAVA

Сейчас читают: 530
womo.ua

Минулого року яскравий і незабутній фестиваль ПЕСИКИ ФЕСТ зібрав понад півтори тисячі власників собак, понад тисячу хвостиків та величезну кількість любителів цих чудових тварин.

Завдяки торішньому фестивалю було зібрано кошти на пошиття комплектів амуніції для півсотні службових собак. Наша мета: передати учасникам глибоке розуміння внутрішнього світу собак, надаючи можливість вивчення їхньої мови, поведінки та життєво необхідних потреб; показати, як максимально комфортно взаємодіяти власнику собаки з його улюбленцем, як знайти спільну мову один з одним та зрозуміти поведінку вашого улюбленця.

Учасники отримають можливість особисто познайомитись і задати запитання експертам (досвідченими кінологами, грумерами, ветеринарами, зоопсихологами), візьмуть участь у практичних майстер-класах та воркшопах, погратися та провести час зі своїм улюбленцем.

Лекторій і всі майстер-класи на події будуть мати практичний характер, що дасть вам глибинне розуміння основ свідомого pet-батьківства та відповідального ставлення до своїх собак.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA