Ksenia Schnaider Украина місто Київ що подивитися куди піти у Києві куди піти у вихідні дозвілля вистави Ksenia Schnaider Украина місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 2-8 вересня

Сейчас читают: 447
womo.ua

Афіша тижня пропонує відвідати найцікавіші заходи, серед яких виставкові проєкти, яскраві шоу, концерти, музичні події, вистави та фестивалі. Вистава тижня 2-8 вересня: «Воля до життя» виставка в Avangarden Kyiv Афіша пропонує переглянути роботи Аліси Гоц, Дмитра Аврамова, Богдана Сокура, Дмитра Кришовського, Ave Libertatemaveamor, Lisova 3 art group. «Воля – це частина душі кожного українця, те, що він отримує від народження», – зазначають організатори.

Воля є у нас із вами і в бійця на нулі, який боронить свою країну з гаслом «Воля або смерть». Вона є у художника, який знаходить її в собі й творить попри все.

Воля сказати правду є у активіста, який боронить архітектурні пам’ятки від забудовників. Це ємне й водночас надзвичайно наповнене поняття. Де: Січових Стрільців, 23а Коли: 2-8 вересня Вхід вільний Мода тижня 1-4 вересня: Ukrainian Fashion Week У неділю стартує 55-й сезон Ukrainian Fashion Week.

Цьогоріч він відбудеться в Києві. Адже попередні International Seasons відбувалися на подіумах міжнародних партнерів у Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні й Берліні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA