Україна кар'єра Gulliver новини вибір редакції ефективність Україна

Всесвіт в тобі: у Києві пройде другий фестиваль візуальних технологій UART MEDIA FEST

Сейчас читают: 497
womo.ua

Багатофункціональний комплекс Gulliver у співпраці з міжнародною компанією Meet Future анонсують другий міжнародний медіа-арт фестиваль UART MEDIA FEST, який відбудеться 5 жовтня у самому серці Києві.

Твори талановитих дизайнерів зі всього світу покажуть на найбільших фасадних екранах Європи. Участь у фестивалі проходить на конкурсній основі в двох напрямках.

Зокрема, tech-heavy media-art – контент від топових production-груп і студій, а також digital & cryptoart – роботи від представників цифрової та криптоталановитої молоді, переважно окремі митці.  Щоб взяти участь у конкурсі:  детально ознайомтесь з умовами участі  заповніть заявку на участь на сайті  ознайомтесь з технічними характеристиками найбільшого екрану у Європі  підготуйте конкурсну роботу та надайте організаторам до 5 вересня 2024 року Переможці, яких визначать імениті представники індустрії, отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів.

2 переможці конкурсу UART MEDIA FEST отримають винагороду у розмірі 3000$ у номінації за найкращу відероботу і $1000 за NFT та можливість співпраці з MEET FUTURE, тобто можливість представляти свої роботи на найбільших медіа-майданчиках світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA