Україна місто Київ книги війна в Україні читання Україна місто Київ

Презентація книги «Жмур» Олександра Ябчанки відбудеться 8 серпня

Сейчас читают: 481
womo.ua

Презентація книги «Жмур» Олександра Ябчанки відбудеться 8 серпня у «ВЕЖА на Почайні». Видавництво «Колесо Життя» проведе презентацію нової збірки діючого військового, капітана ЗСУ, командира 2-ї роти «Гонор» батальйону «Вовки Да Вінчі» імені Дмитра Коцюбайла.

Його книга «Жмур» — це історії з бліндажу захисників Бахмуту, свідком яких автор був особисто. Автор книги, незважаючи на жахливі умови, поранення та біль від втрат побратимів, зміг розповісти свої історії живою мовою, по-справжньому, нічого не приховуючи і не прикрашаючи. «Жмур» – це локація та бліндаж, який став укриттям для наших військових, які захищали дорогу на Бахмут під час боїв за це місто.

Тут стерлася межа між життям та смертю. Бліндаж «бачив» багато – хоробрість і підтримку, дружбу і страх, радість та розчарування… Когось він врятував, а хтось навіки залишився поруч із ним.

Ця розповідь унікальна тим, що автор був учасником тих бойових дій, про які йдеться. На презентації кожен гість матиме можливість поставити Олександру Ябчанці будь-яке питання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA