Україна жінки війна в Україні новини вибір редакції Україна

Досвід, сповнений викликів і сили — вийшов відеоманіфест про шлях коханої воїна

Сейчас читают: 955
womo.ua

Соціальна кампанія звертає увагу на те, як дружини та партнерки українських воїнів проживають війну й розлуку. А також підсвічує важливість солідарності, підтримки та визнання їхнього досвіду.

Маніфест «Шлях коханої» створила команда Veteran Hub спільно з креативною агенцією Patsany Agency за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Ролик складається з двох сюжетних ліній: хору дружин військовослужбовців та документальних кадрів із життя кількох героїнь. Усі 11 героїнь ролика — реальні партнерки воїнів: Тетяна Рогоза, Марія Воскобойник, Вероніка Мішаєва-Яковлєва, Карина Калита, Марія Юрова, Анастасія Корзун, Ольга Чеснокова, Яна Кузнєцова, Олександра Луцак, Світлана Павлишин, Олександра Кононець.

Попри те що кожна з них переживає самостійний досвід війни, співаючи разом, героїні знаходять підтримку одна в одній. Саундтреком до відеороботи стала відома українська пісня «Намалюй мені ніч» авторства Миколи Петренка та Мирослава Скорика. «Military Wives Choir — доволі поширена практика в інших країнах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA