Україна місто Київ діти освіта навчання жінки Україна місто Київ

Інновації, креативність та живий коворкінг для освітян, батьків та учнів: як пройшов фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024»

Сейчас читают: 415
womo.ua

5-6 жовтня Києві  відбувся масштабний просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024», головною темою якого була «Свобода власна та спільна в освіті майбутнього».

І протягом двох днів основна увага учасників була прикута саме до цієї теми. Фестиваль об’єднав два основні формати:  виставка, що презентувала широкий спектр можливостей освіти: від центрів розвитку для дітей, садочків, шкіл, ліцеїв, вишів до освітніх курсів та сервісів для дітей та дорослих; форум, присвячений освіті майбутнього, її цілям та перспективам.

Протягом двох днів найкращі експерти від освіти, бізнесу, громадських та державних організацій виступали на чотирьох тематичних сценах фестивалю.

Особливу атмосферу створювали музичні паузи, театральні перформанси та 3D візуалізація. “Освіта Дивосвіту 24” зібрала понад 50 освітніх закладів, 60 спікерів та тисячі учасників.  Відеорепортаж про ОД 24 https://youtu.be/P-b9Mwh797A Фестиваль став платформою для відвертої розмови про зміни в освіті, які необхідні для трансформації як окремих громадян, так і України загалом. Учасники обговорювали практичні кейси, ставили питання із залу, брали участь у дискусіях на актуальні і часто болючі питання сучасної системи освіти, а також розмірковували про актуальні смисли, цілі та можливості освіти майбутнього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA