сон сновидение сёстры

До чого сниться сестра: всі значення снів про сестру

Сейчас читают: 524
liza.ua

Сестра, яка прийшла уві сні, може принести з собою як неприємності, так і найкращі новини!Щоб дізнатися, до чого сниться сестра, читай нашу велику статтю з усіма розшифровками подібного сновидіння.Ось що кажуть самі популярні сонники про те, що значить, коли сниться сестра.Рідна сестра сниться як передвісниця різних новин: ймовірно, на тебе чекає несподівана звістка про її особисте життя або кар’єру.Якщо наснилася зведена сестра, чекай неприємного заступництва і нав’язливої ​​опіки.

Краще їх припинити.Ванга вважає, що трактувати подібне сновидіння потрібно в залежності від відносин з сестрою:Якщо уві сні незнайомка назвалася твоєю сестрою — це до нового роману з дуже несподіваним партнером.Сонник Фрейда вважає, що якщо жінці приснилася сестра, це означає, що в реальності вона побоюється конкуренток за серце її коханого.Якщо сестра приснилася чоловіку, це означає, що він підсвідомо хоче змінити партнерку або ж — знайти новий роман.Різні сонники трактують сни про сестру по-різному.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA