Анатолий Анатолич Україна телеканал Украина Анатолий Анатолич Україна

Анатолій Анатоліч розвінчає всі міфи про життя у Мексиці та Бразилії

Сейчас читают: 496
liza.ua

У суботу, 22 травня, о 9:00 та 10:00 телеканал «Україна» покаже одразу два прем’єрних випуски першого україномовного тревел-шоу «Всюди люди».

Ведучий проєкту Анатолій Анатоліч познайомить глядачів із побутом і традиціями далеких народів і спробує зруйнувати вигадані стереотипи про життя в екзотичних країнах.Популярний телеведучий Анатолій Анатоліч вирушив у подорожі далекими країнами, щоб познайомити українців із побутом і традиціями жителів Мексики, Бразилії, Панами та Домініканської республіки.

Зірка телеекранів зізнається – робота над тревел-шоу далася йому досить непросто.«Для мене найскладнішим виявився графік, тому що зйомка починалась о 7-ій ранку, а закінчувалась о 9-ій вечора, та ще й під неймовірною спекою!

У Домініканській республіці і в Бразилії обгоріли шиї наших операторів, і моя теж. «Дачний» загар від футболок і майок у нас і досі присутній», – поділився ведучий каналу «Україна» Анатолій Анатоліч.Проте бажання створити якісний і цікавий телевізійний проєкт перемогло

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA