Украина люди уроки Нео Украина

«Для сучасних підлітків найбільш ефективний формат навчання — це альтернативна освіта», — фіналіст Global Teacher Prize Павло Віктор

Сейчас читают: 533
hochu.ua

Сучасні підлітки вже не потребують порад та настанов. Вони вміють боротися за власні права та погляди, а тому вимагають особливого підходу з боку батьків.

Зокрема — під час вибору майбутньої професії. Павло Віктор, фізик та переможець премії Global Teacher Prize Ukraine 2021 за версією українців, у своїй колонці розповідає про те, як допомогти тинейджерам визначитися з власним майбутнім, і чому альтернативна освіта — найефективніша.У дитячому віці я намагався брати приклад із батьків.

Мій батько був фізиком, мати — вчителькою англійської мови. Я зростав, спостерігаючи, як тато майструє якісь прилади, а мама готується до уроків.

Тоді вони вже були для мене авторитетами. Справжнім прикладом, хоча ніхто з батьків відверто й не рекламував свою професію. Вони демонстрували ставлення, а це — значно важливіше.Дитиною я розумів, наскільки мамі та татові подобається їхня робота.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA