Бизнес НОВОСТИ мероприятия

«Інтелект стане послугою. Ми всі розмовлятимемо однією мовою. І це не англійська. Це мова капіталізму» — головні тези GLOBAL INSPIRING FORUM’2021 у Києві

Сейчас читают: 607
womo.ua

Технології змінюють наш світ дуже швидко і змушують бізнеси думати наперед. Пандемія стала не тільки фактором невизначеності, а й машиною часу для цифрової трансформації.

Традиційні методи роботи та бізнес-моделі застаріли і перестають відповідати запитам клієнтів. Думати про Післязавтра, будувати стратегію на Післязавтра, задовольняти клієнтів Післязавтра – ось бізнес-вектор, який допоможе досягати успіху в майбутньому.

The Day After Tomorrow – саме таким став основний лейтмотив «GLOBAL INSPIRING FORUM’2021: Світовий інтелект на одній сцені».

Це один із наймасштабніших в Україні інтелектуальних просторів для бізнес-лідерів та їхніх команд, що 9 грудня 2021 року у Києві та онлайн організувала компанія KA Group.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA