харчування дієта правильне харчування раціон харчування

Дієта "5 столових ложок": чи корисно худнути на порціях у 150 грамів

Сейчас читают: 866
hochu.ua

Не складно здогадатися, що назву "5 столових ложок" дієта отримала через розмір порцій. В основі дієти – зменшення обсягу порцій до 150-200 грам, дотримання тригодинних інтервалів між їжею та відмова від солі, цукру та алкоголю.Чи дієва дієта "5 столових ложок" і чи варто її дотримуватися, розповіла health-експертка і нутриціологиня Уляна Вернер.Уляна Вернер – health-експертка и нутриціологиня"З точки зору схуднення - так, ми худнемо тільки на дефіциті калорій.

Але дієта базується на обмеженні кількості їжі, а не на здоровому харчуванні. Одним з недоліків, як і будь-якої дієти, є те, що вона не надасть організму усіх необхідних поживних речовин, які нам необхідні протягом дня.

Крім того, обмеження в кількості їжі може провокувати швидке відчуття голоду, що призводить до зривів та переїдання, вибору швидких вуглеводів та висококалорійних продуктів, що знову таки може повернути всю втрачену вагу назад або навіть подвоїти її", – застерігає Уляна.

Читати також Здорове харчування в умовах війни: як підтримати свій організм під час стресу Шанувальники дієти "5 столових ложок" підкреслюють, що при такому типі харчування можна їсти практично все, що душа забажає, але в менших обсягах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA