книги правильное питание диета

Як почати харчуватися так, щоб було смачно і корисно водночас?

Сейчас читают: 451
womo.ua

Журналістка Бі Вілсон дослідила історію людського харчування та показала, як всього за два покоління ми повністю змінили своє ставлення до їжі.

Парадоксально, але наше харчування покращується і погіршується водночас. Покращується кількістю, а от погіршується якістю. Через фаст-фуд та напівфабрикати нам не вистачає вітамінів та мінералів, проте цукру споживаємо більше, ніж потрібно; у більшості сучасних людей взагалі відсутній режим — хаотичні перекуси на роботі та уникання домашньої їжі позбавили нас повноцінних сніданку, обіду та вечері.

Проте це ще можна змінити — на горизонті з’являються перші проблиски нової культури харчування, де користь і смак гармонічно поєднуються.

Публикуємо уривок з книги «Що ми їмо. Як харчова революція змінює наші життя і світ навколо» Бі Вілсон «Що ми їмо. Як харчова революція змінює наші життя і світ навколо» Бі Вілсон Загадка спраги Як провести межу між напоєм і снеком?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA