люди Ходьба здоров'я Нео

Йди, Лоло, йди: чи корисно проходити 10 тис. кроків щодня

Сейчас читают: 545
hochu.ua

Наскільки корисно проходити 10 тисяч кроків на день? Як взагалі з'явилося це заповітне число і як щоденні прогулянки можуть вплинути на здоров'я людини?

Розбираємось разом. Читати також Натуральні та штучні замінники цукру: все, про що вам варто знати Концепція 10 тис. кроків на день спочатку була рекламним трюком.

У 1960-х роках японська компанія винайшла перший крокомір. Гаджет назвали 10 000-кроковим вимірником тому, що японський ієрогліф "10 000" виглядає як людина, що йде.Жодних досліджень та експериментів для того, щоб підтвердити те, що людині для підтримки фізичної форми та здоров'я потрібно саме стільки кроків, ніхто тоді не проводив.Так що якщо ви щосили намагаєтеся пройти 10 тис.

кроків на день, але не справляєтеся із завданням - не засмучуйтеся. Згідно з останніми дослідженнями, більшість дорослих в Америці, Канаді та інших західних країнах у середньому роблять менше ніж 5000 кроків на день.Останні наукові дослідження показують, що менша кількість кроків на день може бути корисною для багатьох із нас, залежно від нашого віку, фізичної підготовки та цілей щодо здоров'я.У 10 000 кроків на день немає нічого чарівного чи заснованого на фактах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA