Алла Барановська Україна схуднення новини Алла Барановська Україна

Третя стадія целюліту: Алла Барановська розповіла, як прийшла у форму, скинувши 17 кілограмів

Сейчас читают: 238
hochu.ua

Спочатку місяця дружина Миколи Тищенка шокувала зізнанням, що всього за кілька місяців вона набрала цілих 17 кілограмів. Зміни власного тіла Алла Барановська ретельно приховувала від фоллоферів, але після кардинального схуднення вирішила поділитися особистою історією боротьби із зайвою вагою.Виявилося, що дружина депутата не тільки різко почала одужувати, а й стан її шкіри сильно погіршився.

За словами Алли, тоді в неї з'явився целюліт, який поширився по всьому тілу, включно навіть із найнесподіванішими зонами. Проте дівчина швидко взяла себе в руки та приділила увагу своєму здоров'ю і зовнішньому вигляду.

В результаті збалансованого харчування, занять спортом і б'юті-процедур, Барановська змогла повернути пружність шкіри й практично безслідно позбутися целюліту.У мене була третя стадія целюліту.

Він був усюди: руки, живіт, ноги, навіть зона над колінами. Знаю про целюліт усе, і зараз у мене від нього немає й сліду... Найкраще працює комбо: раціон, ніякого алкоголю, спорт, сон, масажі без пропусків, віскі-обгортання, детокс-обгортання,- розповіла Алла Барановська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA