Виктория Бекхэм Дженнифер Энистон Гвинет Пэлтроу місто Вікторія Здоровое питание диета Виктория Бекхэм Дженнифер Энистон Гвинет Пэлтроу місто Вікторія

Дієта, яка допомогла схуднути Вікторії Бекхем, Дженніфер Еністон та Гвінет Пелтроу: розповідаємо її секрети

Сейчас читают: 390
cosmo.com.ua

Ми часто спостерігаємо за світовими зірками і захоплюємося красою і молодістю іноземних красунь. У свої 50 акторка Дженніфер Еністон сміливо хизується стрункими ніжками у сексуальних сукнях.

У 45 бізнесвумен Вікторія Бекхем вражає підтягнутою шкірою обличчя. А 47-річна Гвінет Пелтроу має фігуру, якій заздрять навіть 20-річні дівчата!

І все це тому, що зірки захопилися новим трендом у дієтології. Детальніше — далі в матеріалі. Що таке лужна дієта? Уже протягом декількох років Вікторія Бехкем харчується відповідно до порад із книги Honestly Healthy Alkaline Programme, авторами якої є відомий лондонський шеф-кухар та дієтолог Наташа Коррет і лікар-нутриціолог Вікі Едсон.

У ній описано загальні рекомендації та рецепти страв із продуктів, які, потрапляючи в наш організм, стають лужними. Вважається, що організм функціонує нормально, якщо кислотно-лужний баланс сталий.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA