Наталія Самойленко Нео дієта Наталія Самойленко

Знижує тиск і зміцнює серце: дієта від експерта Самойленко

Сейчас читают: 705
hochu.ua

Правильне харчування сприяє здоров'ю і зміцненню організму. Якщо ж у вас проблеми із високим тиском, можна профілактувати його спеціальною дієтою.

У цьому переконана дієтолог Наталія Самойленко. Раніше ми писали про вплив кави на організм людини, а тепер розкажемо, які продукти допоможуть почувати себе добре у будь яку погоду.

Читати також Дієта "5 столових ложок": чи корисно худнути на порціях у 150 грамів Українська авторка книг про здорове харчування, дієтолог Наталія Самойленко поділилася секретами харчування, які профілактують підвищення артеріального тиску.

Зі слів експерта, якщо ви часто маєте тиск вище 130/80 мм.рт.ст., то слід звернутись до лікаря задля грамотного дообстеження та вибору оптимальної тактики зниження, а також звернути увагу на своє харчування.Дієта обмежує продукти з високим вмістом натрію, насичених жирів і доданого цукру...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA