открытки стихи День вышиванки листівки вишиванки

День вишиванки 2021: листівки, картинки та привітання у віршах

Сейчас читают: 465
liza.ua

Найкращі поздоровлення з Днем вишиванки тут: вибирай вірш або красиву картинку для своїх рідних, близьких і друзів! Ніхто не залишиться без привітання.День вишиванки ми відзначаємо не в один і той же день щороку, а в кожен третій четвер травня.Отже, в 2021 році День вишиванки відзначаємо 20 травня.У цей день можна і потрібно приміряти вишиванку для свята, а також взяти участь в різноманітних акціях і флешмобах.Але не забувай про безпеку! Коронавірус не дрімає, навіть в День вишиванки, тому рекомендуємо носити маску, регулярно мити ручки і бути обережною.

Святкуй безпечно!Мама мені вишиваночку пошила, і всю любов свою у неї вклала, в ній вся історія народу, в ній навіть є благословіння від роду!

Вітаю з Днем вишиванки!***Кожен хрестик на ній — життя хвилина, рідного краю краса, сила нашого люду, кожна ниточка повниться щастям, кожен візерунок відганяє негода!

Вітаю з Днем вишиванки!***У вишивці журавлів крила, грона калини, півоній бутони! Вишиванку свою одягну я, одягай на свято її й

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA