открытки

1 червня — День захисту дітей: привітання зі святом

Сейчас читают: 439
liza.ua

У перший день літа святкуємо не тільки початок сезону кавунів і всіляких ласощів, але ще і Міжнародний день захисту дітей. Листівки та поздоровлення, смішні та милі віршики в день захисту дітей — все це в нашій новій статті.Міжнародний день захисту дітей ми святкуємо щороку в один і той же день: 1 червня.В цей день проводять багато заходів для діток, а також — благодійних акцій, адже в першу чергу він спрямований на захист дітей від насильства, експлуатації.

Якщо хочеш зробити в цей день добру справу — зв’яжися з благодійними організаціями, які допомагають діткам, що залишилися без батьківської опіки та піклування, і дізнайся, як можна допомогти.Ніхто, крім нас, не може дати нашим дітям щасливе дитинство!

Пам’ятаймо про це і зробімо все, щоб вони виросли щасливими, здоровими та класними дорослими!Діток бережемо кожен день і годину, Адже вони — опора і радість для нас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA