праздник православие поздравления стихи листівки

День Пантелеймона цілителя — поздоровлення, листівки, картинки. Привітання у прозі

Сейчас читают: 974
liza.ua

День святого Пантелеймона цілителя щороку припадає на 9 серпня. Сьогодні годиться привітати усіх православних християн, а особливо — лікарів та інших людей, чия професія пов’язана зі зціленням хворих.

У цьому матеріалі журнал «Ліза» зібрав кращі поздоровлення з Днем Пантелеймона цілителя, а також святкові картинки, листівки і поздоровлення у прозі.9 серпня ми бажаємо одне одному міцного здоров’я, зцілення від усіх хвороб та уникнення їх у подальшому.

Адже святий великомученик Пантелеймон, покровитель лікарів і нужденних, дарує зцілення кожному, хто ревно просить його про це!Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?9 серпня Православна церква вшановує пам’ять визначного подвижника, великомученика і цілителя Пантелеймона.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA