праздники именины листівки

День ангела Марії — привітання та листівки

Сейчас читают: 216
liza.ua

Коли відзначають день ангела всі Маші, Машеньки, Марії? Ми приготували листівки і картинки, а також привітання у віршах і прозі.

Скористайся ними обов’язково!Марія — одне з тих рідкісних імен, які ніколи не втрачають своєї популярності. Цікаво, що ім’я «Марія» має давньоєврейське походження, в оригіналі звучить як «Мирьям», що означає «безтурботна».

За іншою —  “кохана”, ще – “уперта”, а також – “гірка”.Але спочатку запрошуємо переглянути нашу новинку — проєкт «Велика розмова про «це».

Все про секс у цифрову епоху та про те:Хто такі цифросексуали?Що таке теледільдоніка?Чому люди обирають полігамні стосунки?І як знайти класного сексуального партнера в «Тіндері»?Марії святкують іменини кілька разів на рік, а саме:Марійка наша — краща дівчина у світі, Її шанують всі серед людей, В день ангела несем їй, квіти, і дякуєм за її народження день!***В Марії кожен день схожий на диво, хай кожного дня вона буде щаслива, хай задуми здійсняться, мрії усі, Марії життя хай буде на висоті!***Хай у

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA