Украина традиции праздник sms листівки Украина

День Незалежності. Привітання, листівки, смс з Днем Незалежності

Сейчас читают: 658
liza.ua

Вітаємо з Днем Незалежності усіх співвітчизників. У цій добірці ти знайдеш усе, аби привітати близьких, рідних, друзів у це надважливе свято.

Ми зібрали найгарніші привітання у віршах та прозі, прикольні картинки та листівки, а також вірші і пісні про нашу рідну землю, аби в День Незалежності ти могла висловити любов до Батьківщини.День Незалежності — особливе свято для кожного свідомого українця.

Адже сьогодні є привід згадати усіх тих, хто працював і працює на благо нашої держави, не жалкуючи сил та життя.Любити Україну повсякчас, не зважаючи на складні умови, та вірити у її краще майбутнє — ось наш священний обов’язок.

Не чекати, що хтось інший візьме на себе відповідальність та подарує українцям щасливе майбуття, а самостійно ставати до роботи, діяти та не спинятися — так переможемо!Вітати з Днем Незалежності прийнято усіх родичів, а також близьких, друзів, колег по роботі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA