интересные праздники народные традиции День матери

День матері 2019: історія, традиції в Україні

Сейчас читают: 439
liza.ua

Ми вважаємо, що День матері — хороший привід нагадати мамі, як ти її цінуєш і, як і раніше, її потребуєш. Хочеш дізнатися, коли в Україні відзначають День матері в 2019 році і яка історія цього свята?

Тут ти знайдеш всі відповіді.Мама — найдорожча людина для багатьох з нас. Вона дала життя, оточила турботою і ласкою, виховала.

Коли ти востаннє дякувала мамі і говорила, як сильно любиш її?День матері — міжнародне свято, яке допоможе тобі це зробити. Найтепліші слова, красиві листівки, букет квітів або подарунок — вибирай, як висловити матусі слова любові і підтримки.Вважається, що це свято — одне з найдавніших в історії людства, і походить від давньогрецького культу матері.

Містерії, присвячені культу відповідних богинь, проходили навесні у багатьох странах.Тоді греки, звичайно, вітали не своїх матерів, а скоріше поклонялися материнському божеству.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA