вода поради літо спека

Чи справді треба пити по 1,5 літра води на день? Експертна відповідь, якій можна довіряти на всі 100%

Сейчас читают: 292
hochu.ua

“За добу треба випити 1,5 л води. Стоп! Це влітку чи взимку? Взимку ж ми менше пітніємо…” Скільки треба пити, і чи залежить наша потреба в рідині від сезону?

Відповідь на ці питання мають у МОЗ.Коротка відповідь така: незалежно від того, чи надворі літо, чи зима, ми маємо випити стільки рідини, скільки потрібно саме зараз нашому організму.

Скільки саме це має бути – підкажуть відчуття (але маленьким дітям мають підказати дорослі). Читати також Сонце, хлорка і солона вода: 5 причин, чому влітку волосся може випадати сильніше Образ 1,5-літрової пляшки води, яку ми мусимо випивати за добу, міцно сидіть в нашій свідомості.

А оселився цей образ там не просто так: над цим довго й нудно працювали маркетологи компаній-виборників мінеральної води. Водний баланс нашого організму, тобто те, скільки води ми втрачаємо і маємо отримати ззовні, щоб відновити її запас, залежить від:Занадто багато критеріїв впливають на наш водний баланс, аби давати щодо кількості рідини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA