Україна свято історія Івана Купала Україна

Івана Купала: що не можна робити, що треба та історія свята

Сейчас читают: 962
hochu.ua

Цього тижня велика кількість статей у нашому розділі "Свята" присвячені темі Івана Купала. І цей матеріал — не виняток, тим паче, що наші читачі активно цікавляться датою.

Отже, далі ви дізнаєтеся: все про свято Івана Купала — історію, традиції, обряди, головні заборони і не тільки.Ні для кого не секрет, що в Україні багато релігійних християнських свят тісно переплетені з народними датами часів язичництва.

Свято Івана Купала — якраз той випадок. Його також називають Іванів день, Купайла, Ярило, Колосок, Сонцекрес, Іван-травник. Читати також Моліться і не ворожіть: що заборонено робити на Різдво Іоанна Хрестителя Свято символізує зв'язок людини з природою та їхню взаємодію, але й не тільки.

Це давнє слов'янське свято, яке бере свій початок із язичницьких часів. Усе, що треба знати про дату, традиції забав цього дня, ми публікуємо далі.Свято Івана Купала має тисячолітню історію, а тому й велику любов у народній культурі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA