правила чай напій

Страшна вульгарність: колишній дворецький королівської сімʼї розповів, як пити чай, щоб не осоромитись

Сейчас читают: 578
hochu.ua

Ми розповідали, як готувати просту та смачну фрітату на сковороді. Цей рецепт італійський, але повільно переносимось до Великої Британії з її традиційними чаюваннями.

Свого часу Меган Маркл перед знайомством з королевою Єлизаветою брала уроки з чайного етикету. Пообідній чай — головний гастрономічний ритуал британської монаршої сімʼї, правила якого є незламними століттями, і Меган про це знала.Колишній дворецький Ґрант Ґарольд вказав на головні помилки, яких можуть припускатися люди на королівському чаюванні.

Про них розповіли на порталі SHUBA. Читати також Без стерилізації та мороки: найкращий спосіб закрити абрикоси на зиму (РЕЦЕПТ) Перше правило стосується розмішування напою в чашці.

У жодному разі не можна рухати ложкою по колу та створювати шум. Рухи ложкою слід відтворювати за схемою “вперед-назад”, а сам напій має охолонути до комфортної температури для пиття.Друге правило стосується пальців долоні, коли ви підносите чашку до рота.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA