Япония лайфхак діти літак відпочинок Япония

Без неприємного сусідства: стюардеса розповіла, де треба сидіти, якщо ви не любите дитячий крик

Сейчас читают: 615
hochu.ua

Лайфхаком, де краще купувати місця в літаку, якщо ви не любите дитячі сльози та галас, у соцмережі Reddit поділилась стюардеса Енні Кінгстон.За словами дівчини, у салоні є перегородки, які мають технічну назву “перебірки”.

Це єдині місця в літаку, де можна безпечно закріпити дитяче ліжечко. Отже, саме там перебуватиме більшість дітей віком до одного року.

Читати також Готелі для дорослих: що про них відомо і кому підходить такий відпочинок? Це місця між економами та бізнес-класом, а також місця, де салон ділиться на кілька блоків.

Крім того, ці місця мають більше простору для ніг без додаткової оплати цієї опції. Також не варто займати місця біля туалетів.Хоча від пронизливих криків дитини неможливо втекти або пред’явити немовля претензію, ви можете знизити шанси на те, щоб сісти поруч із нею, обравши місце подалі від перегородок, - підказує стюардеса.Втім, деякі авіакомпанії подбали про своїх мандрівників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA