біженці Європа сексуальне насильство дослідження українські біженці

Біженки з України дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією в Європі — дослідження

Сейчас читают: 466
womo.ua

Дослідники виявили, що українські біженки в європейських країнах все частіше стають жертвами сексуальної експлуатації, кількість запитів на порнографію за їхньою участю різко зросла.

Про це йдеться в дослідженні компанії Thomson Reuters, проведеному спільно з Організацією з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), пише The Guardian. Читайте також: Які області України отримали найбільше навантаження на гуманітарну інфраструктуру Проаналізувавши глобальний трафік пошукових систем, дослідники виявили підвищений інтерес до порнографії за участю українок після вторгнення росії в Україну в лютому 2022 року.

Вони вважають, що українські жінки та діти, які виїхали за кордон, стикаються з підвищеним ризиком стати жертвами як організаторів секс-трафіку в країнах Європи, так і виробників онлайн-порнографії. Читайте також: Скільки жінок та чоловіків стикалися з аб’юзом — результати дослідження Читайте також: Скільки українців вірять у перемогу України у війні проти росії — дослідження Спецпредставник ОБСЄ Валіант Річі наголосив, що дослідники виявили прямі докази спроб залучити людей до секс-трафіку в чатах українських біженців та збільшення масштабів онлайн-реклами секс-послуг, що нібито надаються українками. Читайте також: Стало відомо, скільки журналісток зазнали сексуального насильства під час роботи The post Біженки з України дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією в Європі — дослідження appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA