місто Маріуполь Абьюз чоловіки жінки насильство дослідження домашнє насильство місто Маріуполь

Скільки жінок та чоловіків стикалися з аб’юзом — результати дослідження

Сейчас читают: 100
womo.ua

Жінки, які заробляють понад 67 відсотків від загального доходу родини, у сім разів частіше зазнають психологічного та фізичного насильства порівняно з низькооплачуваними жінками.

Про це пише The Telegraph. Зазначається, що норвезька соціологиня Хайді Фішер Б’єлланд провела дослідження серед 1640 чоловіків і 1791 жінок і запитала їх, чи стикалися вони з фізичним та психологічним аб’юзом в особистих стосунках. Читайте також: Скільки українців вірять у перемогу України у війні проти росії — дослідження Результати опитування показали, що жінки, які мають вищий дохід або освіту, ніж їхні партнери, набагато частіше страждають від психологічного та домашнього насильства. Читайте також: В Україні створили петицію про започаткування Дня вшанування захисників Маріуполя Читайте також: Вища освіта в Європі для українців: у Мінреінтеграції оприлюднили стипендійні програми Згідно з результатами опитування, жінки також можуть виступати в ролі насильника, якщо вони відчувають, що їхній партнер розумніший і заможніший за них, проте через те, що чоловіки рідше повідомляють про такі випадки, цей факт не відображений в жодних інших дослідженнях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA