здоров'я психологія стрес поради успішна жінка вибір редакції

Червоні прапорці хронічного стресу: на що потрібно звернути увагу

Сейчас читают: 408
womo.ua

Єлизавета Птиця, магістр спеціальної клінічної медичної психології УДУ ім. М.Драгоманова Людина сучасного світу так чи інакше живе за принципом «зупинка на вимогу», тобто ми тиснемо на гальма у своєму темпі «жити це життя», лише тоді, коли вже наше тіло або психіка не витримує навантаження і буквально валить нас з ніг.

Майже у всіх нас є ті чи інші обставини, які тримають в постійній напрузі й певному марафоні, тобто не дають нам помічати сигнали нашого тіла та емоційного стану.

Ігнорування своїх потреб, симптомів, змін у тілі, коливань в емоційній сфері, порушень режиму сну та відпочинку, а також подолання постійного спротиву до тих чи інших складових свого життя – призводить до хронічного стресу, який своєю чергою призводить до тих причин, які нас примусово спиняють.

А спиняють вони не завжди лагідно. Що таке стрес Коли ми вже заговорили про марафон назва якому Життя, то уявіть собі професійного бігуна, який біжить довгу дистанцію по чудовій і різноманітній за своїм ландшафтом дорозі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA