незламна мама «Фонд Маша» поради психолога

Топ-7 «червоних прапорців», що вам треба звернутися до психолога

Сейчас читают: 340
womo.ua

Що ми робимо, коли болить, наприклад, вухо? Правильно, йдемо до отоларинголога. А що робимо, коли долають нав’язливі думки, з’являється безсоння чи панічні атаки?

Найчастіше, на жаль, нічого. Вченими вже давно доведено, що психічне здоров’я людини важливе так само, як і фізичне. І впоратися зі своїми проблемами самостійно можуть не всі: Ірина Басіста, психологиня – Я вірю в силу людини, і справді є такі, хто може впоратися з викликами життя за рахунок власного ресурсу, підтримуючого оточення і вміння піклуватися про себе.

Та, на жаль, не всі мають доступ до таких ресурсів. Тому найчастіше людям потрібна допомога кваліфікованих психологів, – говорить психологиня «Фонду Маша» Ірина Басіста. – Щодня на програмі «Незламна мама» ми знайомимося з жінками, які вважали, що можуть пройти через пекло втрат і болю самостійно.

І лише після роботи з нашими психологами зрозуміли, що їм конче була потрібна допомога. Тож не відкладайте своє здоров’я на потім і зверніться до психолога, якщо: Ви пережили психотравмуючу подію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA