Польща Німеччина стрес Gradus Research Польща Німеччина

Як сильно і чому стресують офісні працівники в Україні та Європі?

Сейчас читают: 917
womo.ua

Більше половини (56%) опитаних офісних працівників у 8 європейських країнах заявляють, що переживали стрес нещодавно. Показник рівня емоційного напруження працівників офісів в Україні зі зрозумілих причин іще вищий і складає 78%.

Що провокує таку знервованість серед найбільш активної в економічному плані частки населення віком 25-55 років? Gradus Research провели крос-культурне дослідження серед офісних працівників в Україні, а також у семи інших європейських країнах із найбільшим оціночним показником ВВП: Німеччині, Франції, Італії, Великобританії, Іспанії, Нідерландах та Польщі, і прослідкували ключові тенденції та відмінності.

Найближчими до України за рівнем стресу серед офісних працівників є Польща та Німеччина, де близько двох третіх опитаних декларували нещодавно пережите емоційне напруження (61% та 60% відповідно).

Тоді як респонденти з Іспанії та Нідерландів більш розслаблені та відчували такі емоції менше за інші опитані країни (42%).  Gen Z, Мілленіали чи Gen X — хто більше стресує? Попри розповсюджену думку про те, що саме мілленіали стикаються із найбільшою кількістю складнощів у своєму житті в силу різних факторів (побудови сім’ї, кар’єри, виховання дітей тощо), дослідження демонструє, що в більшій мірі стресують офісні працівники з покоління Z — респонденти віком 25-34 роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA