підлітки поради актор натхнення вибір редакції

Хочу стати актором. Що для цього потрібно? 6 порад від фахівця

Сейчас читают: 331
womo.ua

Попри повномасштабну війну, українське кіно працює і розвивається, а значить – потребує нових фахівців. WOMO у партнерстві з Українською Кіношколою продовжує серію матеріалів із порадами від українських кінопрофесіоналів для тих, хто хоче працювати в кіно, але не знає, з чого почати.

Поради будуть цінними, зокрема, для підлітків, які визначаються зі своїми майбутніми професіями. А також для тих, хто хоче змінити сферу діяльності або навчитися чомусь новому.

Сьогодні рекомендаціями про те, що потрібно, аби освоїти акторську професію, ділиться куратор акторської річної програми Української Кіношколи Максим Михайличенко – актор театру та кіно, режисер, Заслужений діяч мистецтв України, володар “Київської пекторалі”, який у професії вже понад 20 років та близько 10 з них викладає акторську майстерність студентам.

1. В акторській професії не існує найвищої планки чи завершення навчання, адже  процес відкриття людиною самої себе триває все життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA