діти виховання психологія підлітки натхнення вибір редакції

Тривожність: як виявити, на що звернути увагу та як впоратися

Сейчас читают: 980
womo.ua

Здебільшого, для людей є інтуїтивно зрозумілим, що таке тривожність. Особливо, коли життя протікає в умовах постійних повітряних тривог, така дивна гра слів та умов життя стає вже ніби невід’ємною складовою буденності.

Навряд здивує і те, що тривожність може суттєво знижувати якість життя, а отже цілком природним є бажання від неї якщо не позбавитись, то хоча б зробити керованою і потоваришувати.

Пропоную поговорити детальніше, звідки береться тривожність, і як з нею бути. Олеся Малецька, психологиня та консультантка гарячої лінії Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців громадської організації «Громадський рух «Жіноча Сила України» Мабуть, ви пам’ятаєте притчу про хлопця, який пас овець і жартував, що на нього нападають вовки.

І все село збігалось його рятувати, аж поки їм не набридло це робити. Саме за таким принципом і працює підвищена тривожність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA