Украина Скандал Концерт Wellboy новини шоубізнес Украина

Черговий скандал із залученням суду: Anton Velboi виступив з хітами, виконувати які не має права

Сейчас читают: 420
hochu.ua

Здавалося б, скандал між лейблом Papa Music і його ексучасником Антоном Вельбоєм міг завершитися, особливо після того, як артист змінив псевдонім на Anton Velboi.

Однак днями конфлікт відновився, після того, як Антон виступив із хітами, які більше йому не належать. Деталі скандалу дізнавайтеся на HOCHU.ua!Уперше після гучного розриву з командою Papa Music Антон Вельбой виступив на благодійному концерті з композиціями "Гуси" та "Додому".

Але, виявилося, що лейбл, якому належать хіти, не знав про наміри артиста розважати публіку своїм старим репертуаром. Читати також СБУ перевірила лейбл Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з росією: що відомо У коментарі Telegram-каналу "Культурна прачечна" представники продюсерської компанії заявили, що не давали на це дозволу.

Після неузгоджених дій Papa Music вже готує позов до суду проти Anton Velboi.Антон не має права виконувати свої старі пісні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA