Нео Quest Pistols війна в Україні

Виступили на вечірці дружини російського олігарха: Quest Pistols прокоментував скандал навколо корпоративу на Міконосі

Сейчас читают: 961
hochu.ua

Гучний скандал навколо нещодавнього дня народження Юлії Буряк, чинної або колишньої дружини російського олігарха, тільки набирає обертів.

Український ведучий Володимир Остапчук вів захід, а розважали гостей низка артистів, серед них Вєрка Сердючка та гуртQuest Pistols.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Якщо Володимир Остапчук та пресслужба Андрія Данилка прокоментувала інформацію, то гурт Quest Pistols тримався осторонь.

Проте менеджер музикантів Юрій Федоров відомому в Україні Telegram-каналу Культурна Прачечна висловив свою позицію. Читати також Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших За його інформацією, до нього звернулися промоутери з іноземної компанії з запитом, щодо виступу гурту на приватній вечірці на честь дня народження одеситки Юлії.На етапі перемовин ми досконало перевірили лайн-ап, де були тільки українські артисти з чіткою громадянською позицією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA