спальня здоров'я рослини інтер'єр кімнатні рослини жіноче здоров'я

Які вазони шкодять вашому здоров'ю? Перевірте, чи не маєте таких у себе в спальні

Сейчас читают: 218
hochu.ua

Окрім феншую, який забороняє тримати у спальні штучні квіти, будь-які вазони з голками та занадто яскравими пуп'янками, є ще низка рослин, яких слід уникати.

Насамперед тому, що деякі квіти вночі виділяють вуглекислий газ, що негативно впливає на людське здоров'я. Ще гостріше питання вибору вазонів стоїть в алергіків.

Щоправда, можна видалити у пуп'янків тичинки з пилком - разом з ароматом зникнуть і алергени. Читати також Здорове харчування в умовах війни: як підтримати свій організм під час стресу Пропонуємо ознайомитися з п'ятіркою кімнатних рослин, які найбільш шкідливі для вашої спальні:Небезпека полягає в їхньому сильному терпкому ароматі - у великій кількості він стає небезпечним для здоров'я, викликаючи втому та головний біль.Фото: pexels.com або “рослина-вампір”.

По аналогії з людьми зі слабкою енергетикою ця рослинка здатна підживлюватись вашою енергією. Через що ви будете відчувати апатію та знесилення.Фото: pexels.com Так, приємно пахне, але її аромат здатен пробуджувати апетит.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA