Литва Скандал Концерт Twitter сексуальне насильство сексуальні домагання Литва

Домагався та побив фанатку: соліст гурту Rammstein Тілль Ліндеманн потрапив у скандал

Сейчас читают: 158
womo.ua

Соліста гурту Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у сексуальних домаганнях та побоях після концерту у Вільнюсі (Литва). Дівчина, на ім’я Шелбі Лінн опублікувала фото синців За словами Шелбі Лінн, її разом з іншими дівчатами покликали на вечірку після виступу гурту, де Тілль Ліндеманн наливав текілу.

Потім її нібито покликав один зі співробітників, щоб зустрітися з Ліндеманном. Дівчина хвилювалася, що її спонукатимуть до сексу зі співаком, проте її запевнили, що нічого не буде.

Утім, як пише Лінн, Ліндеманн усе ж нібито домагався до неї й розлютився на дівчину через те, що вона йому відмовляла, тому він закричав на неї та побив.

Гурт Rammstein відреагував на звинувачення дівчини й заявив, що такого не могло бути. The post Домагався та побив фанатку: соліст гурту Rammstein Тілль Ліндеманн потрапив у скандал appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA