Тина Кароль Ксенія Драганюк Украина BetterMe Нова Пошта Землячки Тина Кароль Ксенія Драганюк Украина

Як підтримати жінок, які стали на захист України? – досвід провідних українських компаній

Сейчас читают: 281
womo.ua

В лавах ЗСУ служать понад 60 тисяч захисниць, близько восьми тисяч просто зараз знаходяться на передовій. Забезпечення їх формою потрібних розмірів та крою, ліками, зокрема “жіночими”, засобами гігієни та іншими речами найпершої потреби лягло переважно на плечі волонтерів, громадських організацій та соціально-відповідального бізнесу.

Однією з ініціатив, які опікуються жінками на фронті, є соціальний діджитал проєкт “Землячки.Ukrainian Front”. Левова частка внесків, завдяки яким проєкт працює – від небайдужого бізнесу.

Першочергова потреба, звісно, у формі та амуніції: до цього напрямку долучилися такі компанії як ювелірний бізнес Guzema Fine Jewelry, фонд Тіни Кароль, продуктова компанія BetterMe.

Наприклад, Guzema Fine Jewelry влаштувала благодійний розіграш та залучила понад 300 000 грн на пошиття зимової форми для жінок-військових, а BetterMe запустила дві благодійні лінійки спортивного одягу “Сила в тобі” та “Свобода в тобі”, 100% прибутку від продажу яких спрямовані на допомогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA