Селена Гомес Selena Gomez Скандал Концерт новини шоубізнес Селена Гомес Selena Gomez

Селена Гомес розлютилася на охорону, влаштувши скандал на концерті Бейонсе (ВІДЕО)

Сейчас читают: 372
hochu.ua

Американська співачка Селена Гомес, яка намагається залишатися осторонь скандалів, сама влаштувала один із них. На концерті Бейонсе вона емоційно почала сваритися з охороною, а момент палкої перепалки зірки з працівниками стадіону потрапив на відео.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!У минулу п'ятницю Бейонсе виступила зі своїм шоу у Парижі в рамках світового турне Renaissance.

Її колега Селена Гомес потрапила у список зіркових гостей, які прийшли підтримати королеву R’n’B та надихнутися її концертною програмою.

Однак не обійшлося без серйозного скандалу. Читати також "Чиста випадковість": дизайнер українського бренду Olēnich розповіла про співпрацю з Селеною Гомес та іншими зірками Selena Gomez defended a fan from being pushed by her own security guard.❤️ Selena defended her fans so strongly!!!#SelenaGomez #PriyAnkit pic.twitter.com/H2nsK3VGTOТак, шанувальники артистки злили у Мережу відео, на якому видно, як Селена Гомес влаштувала неабияку сутичку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA