місто Київ Скандал війна в Україні місто Київ

Скандал з укриттями в Києві: чиновники придбали 306 шкіряних барабанів

Сейчас читают: 142
womo.ua

У Києві розгорівся черговий скандал через укриття. На цей раз чиновники замовили 306 барабанів щоби «психологічно розвантажувати дітей» під час повітряних тривог.

Про це написав депутат Київради Леонід Ємець. Читайте також: Обстріл Одеси: постраждав Музей цікавої науки — фото Зазначається, що це замовлення в системі Prozorro на 882 тисячі гривень від Управління освіти Дніпровської РДА.

У тендерну пропозицію, крім шести видів барабанів різного розміру, також входять 153 комплекти молоточків для ударних установок. Читайте також: У Києві планують побудувати військове меморіальне кладовище Тендер, що проходив наприкінці квітня 2023 року, виграв підприємець Патрікей Роман, з яким й уклали контракт.

За словами депутата, 15 червня 2023 року на засідання Київради було викликано Голову Дніпровської РДА і керівника управління освіти, де ті дали відповіді про сковорідки за 720 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA