Украина місто Київ школа Скандал Украина місто Київ

Кухонне приладдя для укриттів за сотні тисяч: київський ліцей потрапив у скандал

Сейчас читают: 428
womo.ua

Київський ліцей замовив для укриття кухонний апарат за 700 тисяч гривень. Схожий випадок стався також у Києві. Шкільний навчальний заклад замовив електроовочерізку за 130 тисяч гривень.

Про це повідомив депутат Київради Леонід Ємець. Зазначається, що ліцей у Дніпровському районі замовив для укриття багатофункціональну пательню за 720 тисяч гривень.

У системі Prozorro відповідний тендер зареєстрували як «Технологічне обладнання в укриття закладу освіти». Читайте також: Закрите укриття у Києві: затримані посадовці та охоронець медзакладу У межах тендеру ліцей замовив два кухонні апарати німецького виробництва: багатофункціональну пательню за 720 тисяч гривень (де 120 тисяч гривень становить ПДВ) і пароконвекційну піч того ж виробника. Читайте також: Поширювали відео роботи ППО: СБУ повідомила про підозру київським блогерам Тимчасова контрольна комісія з перевірки укриттів при Київраді розгляне цей випадок, а також інший тендер на закупівлю в укриття електричних овочерізок за 130 тисяч гривень за одиницю, який виявили напередодні. Читайте також: У Києві планують побудувати військове меморіальне кладовище Нагадаємо, що в червні 2023-го на ремонт укриттів у Києві додатково виділили 750 мільйонів гривень.

Тож загальна сума, виділена на ремонт сховищ у 2023 році, зросла до 1,1 мільярда гривень. The post Кухонне приладдя для укриттів за сотні тисяч: київський ліцей потрапив у скандал appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA