Олег Винник Німеччина новини шоубізнес співак Олег Винник Німеччина

"Ніколи в житті не віддам те, що належить мені": Винник розповів, чи має право співати свої композиції (ВІДЕО)

Сейчас читают: 801
hochu.ua

49-річний український артист Олег Винник дав інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці. Зауважимо, що від знаменитості не було чути ні слова впродовж півтора року.

Олег після 24 лютого поїхав у Німеччину і на радарах українського шоу-бізнесу з’явився лише зараз. Багато хто розчарувався в співакові, так як не почув його публічного осуду російської агресії на території України.

Читати також Живучи в Берліні Олег Винник так і не потрапив до перукаря: як зараз виглядає "приборкувач вовчиць" (ФОТО) Журналістка підняла низку цікавих тем, однією з яких була тема про заборону Олегу співати власні пісні.Винник у бесіді відверто розповів, що весь цей час  думав про Україну, шкодував, що був не вдома.На запитанні ж про творчість, було видно як Олег злиться, адже його стосунки із колишнім продюсером дуже зіпсувалися.

Виявляється, його продюсер Олександр Горбенко заявив, що пісні Винника належать його компанії. На що артист відповів:Всі пісні належать мені, абсолютно всі, вони всі застраховані в Gema.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA