Сша смерть актор новини Сша

Через півроку пошуків у горах виявили труп актора Джуліана Сендса

Сейчас читают: 610
hochu.ua

Британського актора і номінанта на "Оскар" Джуліана Сендса знайшли мертвим після п'яти місяців пошуків. 13 січня зірку фільму "Чорнокнижник" оголосили безвісти зниклим, а всі п'ять місяців пошуками знаменитості займалися рятувальники та місцеві правоохоронні органи.

Подробиці загибелі популярного актора дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також Зірка фільму "Спалах" Тріт Вільямс трагічно загинув у ДТП Нещодавно в районі гори Болді в горах Сан-Габріель у Каліфорнії було знайдено тіло чоловіка, а після проведення експертизи в департаменті шерифа округу повідомили, що виявлені людські останки належать британському акторові Джуліану Сендсу.

Про це повідомило видання Reuters. Причину смерті поки що встановити не вдалося, втім, як і те, коли саме помер номінант на "Оскар", теж не розголошується.Процес ідентифікації тіла, знайденого на горі Болді 24 червня 2023 року, завершився, і було встановлено, що це 65-річний Джуліан Сендс із Північного Голлівуду.

Причина смерті все ще з'ясовується, ми в очікуванні подальших результатів аналізів. Ми хотіли б висловити подяку всім волонтерам, які невтомно працювали над пошуком пана Сендса,- сказано в заяві Департаменту.Відомо, що на початку січня завзятий альпініст Джуліан Сендс запланував свій туристичний маршрут у район гори Балді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA