Демі Мур місто Лос-Анджелес фігура Брюс Вілліс Демі Мур місто Лос-Анджелес

Дочка Брюса Вілліса показала, як виглядає через 3 місяці після народження первістка (ФОТО)

Сейчас читают: 336
hochu.ua

Румер Вілліс була помічена на ранковій прогулянці в житловому районі Лос-Анджелеса. Не зважаючи на те, що вона зовсім недавно стала мамою, знаменитість знаходиться в чудовій формі - має підтягнуту та струнку фігуру.

Під час прогулянки молода мама мала бадьорий вигляд. На ній не було макіяжу, волосся було зібране. Одягнена Румер була в укорочений молочний топ та відповідні спортивні штани.

Доповнювали образ зручні помаранчеві шльопанці. Читати також Поки Брюс Вілліс бореться з деменцією, його дружина показала донькам статую зіркового батька Фото: dailymail.co.uk Фото: dailymail.co.ukПро появу на світ доньки Луетти від бойфренда Дерека Річарда Томаса Румер оголосила у своїх соцмережах у квітні 2023 року.

До речі, для багатьох прихильників новина про вагітність Румер, якою вона поділилася в грудні минулого року, стала несподіванкою, тому що про свої стосунки пара офіційно оголосила лише за місяць до цього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA